Мемета с лицата на Асен Василев и Настимир Ананиев плъзнаха из

...
Мемета с лицата на Асен Василев и Настимир Ананиев плъзнаха из
Коментари Харесай

Вълна от шеги с Асен Василев и Настимир Ананиев заради казуса с Nexo заля мрежата

Мемета с лицата на Асен Василев и Настимир Ананиев плъзнаха из фейсбук. Повод за това стана разразилият се неотдавна скандал с компанията Nexo, занимаваща се с криптовалути.

 

Из пространството се заприказва, че Настимир Ананиев е съучастник на един от притежателите на Nexo и в същото време е съучастник с жител на Руската федерация във компания " Нефтогаз ".
 
" Има свързаности на някогашния народен представител от Политическа партия Ракшиев, който е представител на Nexo за Пловдив. И на сегашния народен представител Настимир Ананиев, който е съучастник на един от притежателите на Nexo. От друга страна Ананиев е съучастник с жител на Руската федерация във компания " Нефтогаз ". Бях сюрпризиран най-малко от последното ". Това показа депутатът от ГЕРБ Тома Биков през вчерашния ден в коридорите на Народното събрание.

 

Реакцията на хората към тези догатки не закъсня. Разпространиха се колажи, на които главата на Ананиев е поставена на тялото на египетски фараон. На фотосите той е наименуван " Криптомир " или " Насти ".

 
 Мемета с лицата на Асен Василев и Настимир Ананиев Снимка: Facebook/Dida Doneva Мемета с лицата на Асен Василев и Настимир Ананиев Снимка: Facebook/Dida Doneva  Мемета с лицата на Асен Василев и Настимир Ананиев Снимка: Facebook/Dida Doneva Мемета с лицата на Асен Василев и Настимир Ананиев Снимка: Facebook/Dida Doneva
 

Асен Василев пък е съпоставен с криптокралицата Ружа Игнатова. Вчера от прокуратурата оповестиха, че един от очевидците споделил за среща в министерството на финансите, проведена от министър на финансите, на която се обсъждало по какъв начин през БОРИКА да се разплащаме и с криптовалута. Срещата е била преди половин година. Не беше посочено името на съответния министър, само че поради посочения интервал, когато по това време отпред на ведомството е бил Асен Василев, всички допускат, че се засяга точно той.

 
 Мемета с лицата на Асен Василев и Настимир Ананиев Снимка: Facebook/Dida Doneva Мемета с лицата на Асен Василев и Настимир Ананиев Снимка: Facebook/Dida Doneva
 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР